panorama-tvardica-kushta-za-gosti
dekor-lampa
награда награда

КОМПЛЕКС ПАНОРАМА ПОЛУЧИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВИСОКАТА ОЦЕНКА 9 ОТ СВЕТОВНО ИЗВЕСТНАТА ВЕРИГА ЗА НАСТАНЯВАНЕ BOOKING.COM. ПРЕСТИЖНАТА ОЦЕНКА Е НЕСЪМНЕНО ОЧАКВАНА НАГРАДА И УДОВЛЕТВОРЕНИЕ ЗА СТАРАНИЕТО , УСИЛИЯТА И ОРИГИНАЛНИТЕ ХРУМВАНИЯ КОИТО МЕНИДЖМЪНТА НА КОМПЛЕКСА ВЛАГА В РАБОТАТА СИ!


За Комплекс Панорама

Комплекс Панорама се намира в гр. Твърдица. Той е разположен в амфитеатралната северна част на града в непосредствена близост до планината. Мястото е едно от най- високите точки на градчето от което се открива невероятна гледка на изток и запад към Стара Планина, а на юг към Средна гора и яз. Жребчево. Комплексът разполага с леглова база от 16 места и има най-високата категоризация за къща за гости - три звезди. Двете еднотипни къщи са построени във възрожденски стил, съчетан със съвременна архитектура. Всяка от къщите разполага с три самостоятелни двойни стаи, всяка с баня и тоалетна, оборудвани със спално бельо и хавлии, ютия и маса за гладене. Две от стаите са с тераси. На първия етаж къщите разполагат с кухня, трапезария, хол снабден с кабелна телевизия, Wi-Fi интернет, веранда и баня с тоалетна. Кухните са оборудвани с всичко необходимо за готвене - хладилник, котлони, фурна, аспиратор, кафеварка, тостер, пълен комплект кухненски пособия. През летния сезон е на разположение открит плувен басейн с дълбочина 1,6м. и детска част с дълбочина 0,6 м. с прилежащи към него шезлонги, чадъри и външно барбекю. На разположение на почиващите са всички публични услуги в града.


Настаняване:

Настаняването при пристигане е възможно до 21.00 часа.
Напускане след края на престоя - до 12.00 часа.


Хранене:

На гостите които желаят да се отдадат на пълна почивка без да се изявяват в кухнята, предлагаме автентичен местен кетъринг по меню на комплекса. Ангажираме се и с меню по Ваше желание след предварителна уговорка и заявка. Храната се приготвя от Ресторант Акуариус. Менюто на ресторанта можете да видите тук.

Галерия